.

.

Elemes Elektromos ceruzahegyező, Gyors Élesítés, Alkalmas No. 2/Színes Ceruza(6-8mm), az Iskolában/Osztályban/Office/Home(2 AA elem,2 csere kések, 1 ecset tartozék)

Elemes Elektromos ceruzahegyező, Gyors Élesítés, Alkalmas No. 2/Színes Ceruza(6-8mm), az Iskolában/Osztályban/Office/Home(2

HUF 1213.65
Áruk mennyisége
Elérhető

✅【Hordozható, de Gyors】A ceruzahegyező, hordozható, egy apró lábnyomot.De ez nem jelenti azt, hogy nem erős.Ez élesíti új ceruza csendben 5 másodpercig, hogy egy éles pont, illetve a már nem kérdés, hogy hordja le a ceruzákat.A ceruza egyenletesen kihegyezett nélkül "egyenetlen, majd apróra vágott" élek, mint a kézi sharpeners tenni.(Meleg tippek : 1.meg kell, hogy tartsa erősen fogja a ceruzát, amikor helyezzen be egy ceruza, különösen kerek.2.Kérjük, győződjön meg róla, hogy igazítsa a penge alsó megfelelően, vagy nem fog működni.). ✅【 Könnyen tisztítható el Egymástól】Az egész mechanizmus könnyen darabokra szedni.Neked csak ki kell csavarni a tetejét.Akkor könnyen dobja ki a forgácsot, majd cserélje ki a pengék a hegyező.Ez egy forgácsot víztározó, mely sok forgácsot.A forgács tartály könnyen üres, csak egy csavar.Nem jar laza kidobni a tartalom váratlanul. ✅【 Elemes Biztonságos Design】Powered by 2x AA elem (tartozék), így nem korlátozza a dugót.Nem elektromos kábel szükséges,BIZTONSÁGOS A GYEREKEK!Van 3 slip-bizonyíték alsó, ami a helyén maradjon, amíg élezés.Biztonsági vágott le, amikor a forgács tartály eltávolítása. ✅【DUPLA PENGE DESIGN 】Az új Dupla-Blade-Design végzi gyorsabb, hosszabb élettartamú, vágás.Egy pengét lehet élesíteni, több mint 300-szor.Ez együtt jár azzal, 2 csere kések, amely nagymértékben kiterjeszti a hegyező életében.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik