.

.

KANBIT Kis Digitális Úti Ébresztőóra Akkumulátoros, Hordozható Nagy Szám Kijelző Hangos Ébresztőóra a Hőmérséklet, Éjszaka, Háttérfény, 12/24 H asztali Óra-Ezüst (Fehér Fény)

KANBIT Kis Digitális Úti Ébresztőóra Akkumulátoros, Hordozható Nagy Szám Kijelző Hangos Ébresztőóra a Hőmérséklet, Éjszaka,

HUF 1213.65
Áruk mennyisége
Elérhető

【NAGY SZÁM KIJELZŐ HÁTTÉRVILÁGÍTÁS】- Az új design travel digitális ébresztőóra jön egy nagy szám kijelző, 12/24 órás idő kapcsolható, könnyen olvasható, a dátum, az idő, a nap, a hét hőmérséklet szinte bármilyen szögből a távolság.A LED-es háttérvilágítás, könnyen láthatja az időt éjszaka sötétben.A lágy éjszakai fény lesz 10 másodpercig. 【KÖNNYŰ & HORDOZHATÓ】- Szuper vékony, hordozható, kompakt dizájn, kis digitális óra illeszkedik a kéz, nagyon könnyen, hogy bárhová megy könnyen, gyorsan olvasni.Kiváló úti használja!Úgy ment a sok helyet.A rugalmas lehajtható fedél megvédi a kis óra a karcolásoktól, illetve lehet használni, mint egy stand az asztal megjelenítése. 【SZUPER KÖNNYŰ BEÁLLÍTANI】- Ez a digitális óra egyszerű beállítása az idő, napi ébresztés, kijelölt alarm vagy az időzítő használata az utasítások mindig megtartja a pontos időt.Csak 5 gombokat a vissza működik.A nap menetrend szerint!Ez adja az információt, anélkül, hogy alvás közben a mobiltelefon. 【TÖBB FUNKCIÓ】- Összehasonlítva a bosszantó óra ketyeg, ez egy teljesen csendes óra.Ez 16 különböző óra zenék közül választhat.Kelj fel a gyengéd hangos hangjelzés, akkor van egy jó hangulat egész nap.Hőmérő előírja, hogy tudom, hogy a szoba hőmérséklete a hely biztosítása érdekében az egészségre.Visszaszámláló kényelmes a tanulmány, főzés dolgozni. 【A GARANCIA】- még egy év garancia.Minden óra jön a tartalék akkumulátort.Mivel hosszú transzfer, Kérjük, ellenőrizze az órák, egyszer kapott.Ha az óra nem működik, Kérjük, írjon nekünk vevő központ a csere óra vagy visszatérítés, majd vissza, amint lehet.Igyekszünk a legjobb kielégíteni vevőink. 1 x Ébresztőóra. 1 x Felhasználói Kézikönyv. 2 x Gomb Elem.Felhasználói Kézikönyv.HOGYAN KELL BEÁLLÍTANI az IDŐ - idő Módban, nyomja meg a "SET" hogy adja meg a beállítást, nyomja meg a "FEL/LE" az óra beállításához nyomja meg a "SET" gombot perc, év, hónap, dátum.Miután végzett, nyomja meg a "SET" gombot a visszalépéshez.HOGYAN KELL BEÁLLÍTANI a RIASZTÁS - Nyomja meg a "Mode" gombot a riasztási beállítást, Nyomja meg a "SET" állítsa be az órát, percet, szundi, majd a hangjelzés lehetőséget.KAPCSOLJA BE/KI az ALARM - riasztás módban, nyomja meg a "FEL/LE" be - /kikapcsolása az ébresztés, majd a szundi lehetőséget.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik