.

.

Newseego Mobil Játék Vezérlők, Telefon Elindítja a Mobil Telefon, Shooter Érzékeny Vezérlő Joystick Célja & Tűz Trigger Gombok a Kés Ki/Szabályok a Túlélés (1 Pár Mobil Kiváltó)

Newseego Mobil Játék Vezérlők, Telefon Elindítja a Mobil Telefon, Shooter Érzékeny Vezérlő Joystick Célja & Tűz Trigger Gombok

HUF 1078.65
Áruk mennyisége
Elérhető

【Egyszerű Művelet】a PUBG Mobil Vezérlő, akkor egyszerre mozgatni, viszont, cél segítségével a mutatóujjával, hogy nyomja meg a gombokat, amely megszünteti a fáradságot, hogy használja a hüvelykujj csak, hogy minden műveletet. 【MAGAS ÉRZÉKENY】Nincs áramellátás, a sofőrt a szükséges, könnyen használható, magas pontossággal.A ravaszt, átlátszó stílus nem fogja blokkolni rálátás.Nagyban növeli a siker a játék. 【Snap-In Design】A snap-in collet stabil, nem pedig ne kerüljön ki, biztosítva a stabilitást a játék nélkül változik. 【Állítható Vastagság】Állítható szélességű.Állítható szélesség alkalmazkodni a különböző mobil telefon vastagsága (mivel az is), nem okoz kárt a telefonban. 【Kompatibilis Több Játékok】 Tervezett játékok i Phone IOS, Android, például PUBG, Kések Ki, Szabályok, a Túlélés, Túlélő Royale, Kritikus Ops, stb.Mindaddig, amíg a játék lehetővé teszi, hogy testre, majd húzza a kulcsokat, lehet játszani, a legjobb vendég mobil játék vezérlők.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik