.

.

Kiskereskedelmi Kalap Kijelző Rack a Kupola Horog, Kalap Kijelző Rack Állvány, Fém Sapka Fa áll, szabadon álló Paróka Állni, Baseball Sapka, Búra Kalap Tartó (Szín : Fehér, Méret : 20hats)

Kiskereskedelmi Kalap Kijelző Rack a Kupola Horog, Kalap Kijelző Rack Állvány, Fém Sapka Fa áll, szabadon álló Paróka Állni,

HUF 3117.15
Áruk mennyisége
Elérhető

▶[Függőleges többrétegű Design kalaptartó] : Forgó Kalap Kijelző Rack képes tárolni kalapok, rendezett módon.A távolság a kalap támogatja ésszerű.A kalap nem könnyen összetéveszthető.Teljes mértékben jeleníti meg a különböző kalapok.Ez egy függőleges függőleges kialakítás pedig nem veszi fel a helyet. ▶[Különleges kalaptartó a Kiskereskedelmi Üzletek] : Az egyedi fa szerkezet a Kiskereskedelmi kalaptartó kijelző, nem csak egy nagy kapacitású, de vonzza az ügyfelek, valamint biztosítja ügyfelei számára a böngészés kényelme érdekében.Ez a legjobb választás a kalap bolt. ▶[Gömbölyű Kalap Támogatás Design] : szabadon álló kalap kijelző rack félgömb alakú kalap támogatás design fenn tudja tartani az alakját a kalap nélkül, hogy könnyen deformálódik, mutatja, hogy a legjobb hatást a kalapot. ▶[Számának Kap Tulajdonosok az Ön] : A kap jogosultja a fém baseball sapka jogosultja szétszerelhető szabadon.Lehet össze a száma, sapka jogosultjainak kell az ön igényei szerint. ▶[Méret] : Hat Fa Állvány 170cm/67in magas, átmérője a kalap horog van, 6.7" (17cm), amely alkalmas a kalapok, a több méretben. ♥♥♥Üdv, hogy látogassa meg a bolt!▲▼A kalap bolt, szükség lehet ilyen kalaptartó : 1. Többrétegű design-nagy kapacitás, rendezett tárolására.2. Függőleges fa szerkezet—nem foglalnak helyet, s vonzza a vásárlókat.3. A kap birtokosa cserélhető-a száma, sapka birtokosai fel.4. Kerek kalap hook-a kalapot, nem deformálódott.5. Fém szerkezet,-tartós, teherbíró. a▲▼Specifications Name : Padló kalap kijelző stand Color : fekete, white Size : 170×50cm/67×19.7 inmaterial : metal Scope alkalmazása : bevásárlóközpontok, hálószoba, ruhatárba, raktárak, tároló rooms The csomag tartalma : kalaptartó×1. Elemek más, mint a cilinder a kép nem tartalmazza a csomag.Kérjük, tekintse meg a valós elemeket kapott.▲▼A figyelmet.1. Ha bármilyen kérdése van, érkezés után, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges, hogy 24 órán belül meg fogjuk oldani a problémát, amint lehetséges.2. Mivel kézi mérés, van különbség a 2-3 cm-es, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.3. 3. Mivel a különbség a között, hogy a felvétel a fény, a monitor, a színe lehet, hogy vannak hibák a tényleges terméket, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik