.

.

2 Méter Hosszú, Nagy, Tollas Boa, Törökországgal Lakás Tollas Boa, Party, öltöztetős, Halloween Jelmez Dekoráció (Fehér, 150 g)

2 Méter Hosszú, Nagy, Tollas Boa, Törökországgal Lakás Tollas Boa, Party, öltöztetős, Halloween Jelmez Dekoráció (Fehér,

HUF 3481.65
Áruk mennyisége
Elérhető

Súly : 135 gramm 150 gramm, 200 gramm.Méretek : 72 cm Hosszú, 7.5-8.5 cm Széles(135), Méretek : 72 cm Hosszú x 8.5-9.5 cm Széles(150 gramm),Méretek : 72 cm Hosszú x 10-11 cm Széles(200 gramm).Toll Magasság : 4-5 Magasság (135 g), 5-6 Magasság (150 g), 6-8 Magasság(200 g). 100% minőségi garancia, legjobb választás az ajándék, felek, öltöztetős, színpadi vagy fotózás ruha.Használata előtt, kérjük, rázza le az extra toll a szabadban.mivel a tollak mind a természetes, mind a kézműves, lehet, hogy a tollat, csepp, de ez nem befolyásolja a használatát.Minden sötét tollas boa színek NEM colorfast.Tartsa távol a világosabb szín. 1. Általános Információk : A tökéletes osztott törökország boa gazdaságos, mégis úgy néz ki, gyönyörűen elegáns.Ez a boa néz ki szerte a váll, vagy használni, mint egy vágás estélyi ruhák, báli ruhák, jelmezek, hat darab színházi események.Mi kizárólag a legjobb minőségű tollak, kézzel varrott pedig tökéletesen festett élénk színek. 2. Tippek Után megkapja a boák, kérem, húzza ki őket a PVC táska(s), lehetőleg a szabadban, annak érdekében, hogy megszabaduljon a törmelék képződik, feldolgozás, szállítás.A boák kell lógott 48 72 órával a felhasználás előtt.A minél hosszabb ideig őket, annál jobban fog kinézni.Chandelle tollak kiönteni!Ők kezdetben derít, amikor először vegye ki őket.MINDEN chandelle tollboa fészerben.Csökkenti kis fly-egy-módon segítségével egy könnyű aerosolos hajlakk.Semmi sem nehéz, vagy ragadós.Minden sötét tollas boa színek NEM colorfast.Tartsa távol a világosabb színek tollboa is mosható.Tisztítsa meg a boák kézzel mosás, meleg vízben, szappannal.Öblítse le a szappant, hideg vízzel.Ezután törölje le a boák egy törölközővel vagy papírtörlővel.Eltávolítása után a legtöbb felesleges vizet használjunk egy hajszárítót, hogy befejezze a szárítás, a boák, illetve fenntartani a puhaságot.Minden toll termékeket szakszerűen tisztítani, párolt, majd megtisztítva. 3. Visszatér majd Visszajelzés : Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése vagy problémája van.Visszatér kell követő 30 napon belül a szállítás az elem, legyen az eredeti, nem használt állapot.Reméljük, nálunk vásárolt egy nagy élmény, de igyekszünk kiszállítani, 5 csillagos ügyfélszolgálat.- Mind nagykereskedelmi, mind a tömeges vásárlás tollak állnak rendelkezésre.Raktáron kész az azonnali szállítás a vásárlással.Köszönöm, hogy meglátogattál minket!.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik