.

.

Newdery Korszerűsített Galaxy Note 8 Akkumulátor Esetben Qi Vezeték nélküli Töltés Kompatibilis, 5500mAh Slim Kiterjesztett Újratölthető Külső Töltés Esetben Kompatibilis Galaxy Note 8 (6.3 Cm Fekete)

Newdery Korszerűsített Galaxy Note 8 Akkumulátor Esetben Qi Vezeték nélküli Töltés Kompatibilis, 5500mAh Slim Kiterjesztett

HUF 1158.30
Áruk mennyisége
Elérhető

[KORSZERŰSÍTETT, HOGY TÁMOGATJA a QI VEZETÉK nélküli TÖLTŐ] - Qi-kompatibilis vezeték nélküli Galaxy note 8 hatalom az esetben lehetővé teszi, hogy töltse az esetben a vezeték nélküli töltés pad (nem tartozék).Használhatja bármely Qi vezeték nélküli töltés pad feltölteni a telefont, majd az esetben, akkumulátor együtt. [KITERJESZTETT 100% MEGJEGYZÉS 8 AKKUMULÁTOR] - Ez a Galaxy Note 8 töltés az esetben a beépített erős 5500m Ah Li-Polimer akkumulátor, kínál több, mint 100% - os akkumulátor élettartamát, teljes töltse fel a Megjegyzés 8 2 órán belül. [MINDEN funkció KÖNNYEN BELÉPÉS] - könnyű hozzáférés az összes jellemzők a galaxy note 8, tartalmazzák az s-pen-lyuk, kényelmes a használata, hogy a tollat az ügyben.Teljes edge lefedettség puha, rugalmas TPU keret, t-flash, amikor az esetben a töltés galaxy note 8. A LED-kijelző villogása megáll, amikor az akkumulátor feltöltődött, a hatalom. 2.Telepítés, Üzemeltetés.Csúsztassa a telefont az akkumulátor esetben a felső darabot, majd nyomja meg a mobilja, hogy az ügy alkalmas a galaxy note 8 perfectly To távolítsa el a galaxy note 8, egyszerűen távolítsa el a felső darabot, majd csúsztassa a galaxy note 8. 3. Qi-Kompatibilis Vezeték nélküli technológia.Qi-kompatibilis vezeték nélküli Megjegyzés 8 hatalom az esetben lehetővé teszi, hogy töltse az esetben a vezeték nélküli töltés pad (nem tartozék).Használhatja bármely Qi vezeték nélküli töltés pad, hogy töltse fel a telefon, az akkumulátor esetben együtt.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik