.

.

ToBe ReadyForLife Puha Baba Könyv, Touch & Érzem, a Vén Baba Játék, a Csecsemők, Babakocsi Játék, Ruhát, Könyvet, Babák & Csecsemő, Baba Játékok, 6, 12 Hónapra (Csak Mint Az Állatok)

ToBe ReadyForLife Puha Baba Könyv, Touch & Érzem, a Vén Baba Játék, a Csecsemők, Babakocsi Játék, Ruhát, Könyvet, Babák &

HUF 2020.95
Áruk mennyisége
Elérhető

[SAFE] - To Be Ready For Life termékek termékbiztonsági tesztelt találkozni, vagy meghaladja az összes MINKET UNIÓS normák a baba játékok.Nyugalmat, hogy a biztonság a #1. prioritás. [TOUCH & FEEL] - szakértők által kifejlesztett, az usa-ban.A kézzel készített ruhát, könyveket ösztönző funkció, minden oldalon.Élénk színek, peek-a-boo flap, tükör, hangzik a baba figyelmét.Tökéletes az újszülöttek, hogy a kisgyermekek.Ez ad a gyermek vagy unoka végtelen óra szórakozás!. [EDUCTIONAL] - játék a nyelvi fejlődés & kötés.Olvasás a rímek & történetek ez a könyv ad egy esélyt, hogy a kötvény a baba.Ugyanakkor ez egy oktatási játék.Egy csodálatos módja annak, hogy ösztönözze a nyelv, illetve érzékszervi képességek.Sosem lehet elég korán elkezdeni olvasni, hogy egy gyermek. [TARTÓS, BIZTONSÁGOS & GÉPBEN MOSHATÓ] - a ruhával könyv célja, hogy túlél még a legdurvább kisgyermek!Kézműves a puha poliészter, ez a puha könyv egyáltalán nem mérgező, ezért biztonságos a csecsemő.A varrás az erős, extra tartósság.A fogantyú megkönnyíti, hogy csatolja a babakocsi vagy a kocsi hátsó ülésén.Plusz, ez tartja a mosógépbe. [TÖKÉLETES AJÁNDÉK] - csomagolva, luxus ajándék doboz, Mint.. Az Állatok egy nagy ajándék a baba zuhany, születésnap, vagy anyák Napja.Ha gyermek van a szeretet, olvasás, ez egy életre szóló ajándék.Mikor jön a minőség, nem kompromisszum!.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik