.

.

V101 Fitness Tracker 0.96HD Smart Óra, pulzusszám, testhőmérséklet, a VÉRNYOMÁS Monitor, IP68 Vízálló, lépésszámláló, Kalória Számláló, 0.96HD Android, illetve iOS (Csillagos Éjszaka)

V101 Fitness Tracker 0.96HD Smart Óra, pulzusszám, testhőmérséklet, a VÉRNYOMÁS Monitor, IP68 Vízálló, lépésszámláló, Kalória

HUF 2646.00
Áruk mennyisége
Elérhető

Egyes szívritmus érzékelés objektívet használ, ultrahangos fúziós technológia, hogy elkerüljék a verejték korrózió, valamint maximalizálja a tartósság.Ugyanakkor néhány felszerelés lesz a helyszínen ellenőrizni, valamint a végzett verejték korrózió vizsgálata, hogy biztosítsa a magas korrózióállóság. 1. 24-órás, folyamatos pulzus érzékelő. 2. Test hőmérséklet-érzékelő. 3. Aludni felismerés. 4. Lépésszámláló : három-tengely-érzékelő : csak meg kell lendíteni a karját, hogy kimutatható. 5. Kalória számítás, minden gyakorlatot mód megegyezik a megfelelő algoritmust.Self-adjuk meg nézni arcát, használd a kedvenc képek az óra arca.Érdekel mód : az APP, akkor kötelező az eszközök a gyermekek vagy idősebbek, hogy segítsen nekik állítsa be a zsírégetést célok (kalória), gyakorlat lépéseket célok, alvási ciklus kelt fel, valamint figyelemmel kíséri, hogy az általuk elért őket az APP Cél.A legjobb egészségügyi ajándék, a gyermekek, az idősek.hitt nekik az APP Cél.Hiperboloid holografikus megjelenítés design, szuper nagy, UI, 22g súly, búcsút nagy teherbírású, könnyű, hogy emelje fel a csuklóját.Lapozzunk balra vagy jobbra, rugalmas, természetes, időveszteség nélkül.A tömeg az egész gép csak 22g, pedig alig lehet érezni semmit a csuklóján.Könnyű viselet aludni.a fény, karcsú ID kialakítás nem befolyásolja a póló mandzsetta gombok, még akkor is, ha rajtad hivatalos ruhát.A super nagy UI, valamint hiperboloid holografikus megjelenítés design legyen gyönyörű minden alkalommal, amikor felemeli yoru csuklóját.A de-a vadi új hőmérséklet-ellenőrző chip lehetővé teszi, v101, hogy az intézkedés a bőr hőmérsékletét, a csukló a nap folyamán, segít megtalálni a tendencia, hogy a test hőmérsékletét.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik