.

.

Fogkő Eltávolító a Fogak,Elektromos Fogak Tisztító Készlet LED,Fogat Tisztább Fogkő Eltávolító a Fogak 5 Állítható Mód, 2 Csere Fej(Fekete)

Fogkő Eltávolító a Fogak,Elektromos Fogak Tisztító Készlet LED,Fogat Tisztább Fogkő Eltávolító a Fogak 5 Állítható Mód, 2

HUF 4858.65
Áruk mennyisége
Elérhető

[ MAGAS FREKVENCIÁJÚ REZGÉS] : Ez a fogkő eltávolító a fogak is hatékonyan távolítja el a lepedéket, fogkövet, majd fogak foltok.A magas frekvenciájú rezgés technológia hatékonyan elérni, azokba a kemény foltok, majd sarkon. [SAFE&VÉDI A FOGÍNY] : Elektromos fogak tisztító készlet csak akkor működik, fogak, vagy nehéz tárgyakat,ne rezeg, amikor megérintette íny, puha bőr, ami nem csak hasznos lehet elkerülni a fogfájás rágóval, betegség,hanem a termék, a fogínyt. [5 MÓDOK&2 CSERE FEJ] : A fogkő eltávolító 5 dolgozik módok, a különböző érzékenységet, íny,ismerje a különböző igényeket.A fogászati fogkő eltávolító a 2 csere fej ,hegyes fejét ruha tiszta kis foltok a gumicsizma,lapos fej, ruha tiszta nagy fogkő a fogak felszínén. [USB TÖLTÉS&LED] : Ez rá kaparó tisztább, USB-ről táplált,feltöltheti a power bank,PC,telefon töltöttségi,teszi a rá tisztább kényelmes tölteni bármikor.LED, valamint a fogászati szája tükör biztosítja, hogy biztonsági takarítás közben fogak,valamint segít megtalálni a földet a fogak könnyebben, majd távolítsa el őket. [VÍZÁLLÓ&BARÁTSÁGOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT] : A fog tisztább támogatja IPX6 vízálló technológia,mossuk ki a fogaim a fogkő eltávolító közvetlenül a víz.Ha van olyan kérdés, az elektromos fogkő eltávolító, kérjük, írjon nekünk.Akkor mi lesz, hogy egy elégedett megoldás az ön számára.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik