.

.

INSTO törülközőtartó, Függőleges Ruha Szárítás Állni, Természetes Bambusz Ruházat Ruha Szárító Állvány, Összecsukható Mosoda Rack Levegőn Száradó Ruha (Fa,72×36×105Cm)

INSTO törülközőtartó, Függőleges Ruha Szárítás Állni, Természetes Bambusz Ruházat Ruha Szárító Állvány, Összecsukható Mosoda

HUF 10123.65
Áruk mennyisége
Elérhető

TERMÉSZETES BAMBUSZ FA .. Ez Mosoda Rack Természetes Szárítás Állni Készült 100% Bambusz Fa.Tartós, Hosszú életű, nem Fog a Rozsda.BIZTONSÁGOSAN SZÁRÍTJA a RUHÁKAT .. Ez a szárító állvány megőrzi a minőségét, a ruhákat, így tovább tart.NAGY SZÁRÍTÁSI KAPACITÁS .. A ruha állvány biztosítja, hogy elég lóg tér, ami elkerülhető massy mosoda lógott, minden a ház körül.ERŐS Függőleges DESIGN-Könnyen telepíthető, így állj fel azonnal.Ez is redők szépen a könnyű, kompakt tárolás. 2 MÉRETBEN VÁLASZTHATÓS : 72×36×105 Cm; L : 120×50×150 Cm.Alkalmas különböző haza jelenetek, nappali, erkély, hálószoba, gyerekszoba, fürdőszoba, stb.Tökéletes Levegő Szárítás Beltéri Ki.Semmi nem hasonlítható ahhoz a friss illat, puha érzés a levegőn szárított ruházat, ágynemű.Használja a lakásban bárhol a haza.Ideális condos and apartments.Egyszerűen hajtsa a földre, majd csúsztassuk el sehova ?Egy szekrény, egy ágy alá, még a nagyon szűk térben, mint a mosógépet.MEGJEGYZÉS : Ez a szárító nem alakul ki penész, vagy a penész, ha lehetővé teszik, hogy a légi között használja.Ne hagyja ki hosszú ideig nedves vagy esős az időjárás.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik