.

.

JINPART Telefon Acccessories Anti-Vakító fény Teljes Képernyő Védő Kompatibilis a Galaxy S7 / G930 Mobiltelefon, a Képernyő Védő (Szín : Color1)

JINPART Telefon Acccessories Anti-Vakító fény Teljes Képernyő Védő Kompatibilis a Galaxy S7 / G930 Mobiltelefon, a Képernyő

HUF 9814.50
Áruk mennyisége
Elérhető

Mobil telefon nagyon drága volt, úgyhogy természetesen meg kell védeni.Az egyetlen dolog, amit meg kell, hogy tisztítsák meg a képernyőn alaposan, ha illessze be a film.Nagyon kedvező ár,jó teljesítmény, magas minőségű, akkor működhet sokáig.A képernyő védő is illeszkedik a telefon is, hogy egy nagy különbség az védi a telefont a semmiből, ujjlenyomat, víz, olaj, por, sokk, botlás stb.Anti-vakító fény Teljes Képernyő Védő Galaxy S7 / G930. A jó teljesítmény, magas minőségű, akkor működhet sokáig.A Tisztább Process1. Fokozza a tisztább megjelenése a kijelzőn.2. Nincs hatása tisztább megjelenés alatt kültéri, illetve beltéri környezetben.3. Nincs lényeges hatása az ipad teljesítmény.4. Alkalmas szilárd, rugalmas képernyőn.Descriptions1. Kemény, tartós felület alatt különleges gyártási folyamatot.2. Statikus technológia kiküszöböli a buborék-hatás fokozza szilárdan a képernyőn.3. Könnyen eltávolítani, anélkül, hogy bármilyen ragasztó.4. Magas átláthatósági a 99.5% - ban a világosság.5. Erősíti a color chrome a képernyőn.6. Vakarja védeni a képernyőn.7. Alkalmas szilárd, rugalmas érintőképernyő.Procedures1. Tiszta képernyő nedves szövet, amíg nem passzív dolog, amit a képernyőn.2. Nyissa meg az alsó védő réteget tartani, megduplázva darab kézzel is fennállnak, védő réteg erősen.3. Helyezze stick kártya szét levegő buborék belsejében a képernyőn, ha buborék keletkezik a képernyőn.4. Képernyő védő beillesztés eljárás befejeződött.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik