.

.

WOYIN Kettős Kar Monitor Állvány,Alumínium Univerzális Rugalmas Összecsukható Telefon, Tablet tartó tartó,360° - os Elforgatás Hosszú Kar Tablet tartó,Szerencsejáték, Videót Nézni, Beszélgetni (Szín)

WOYIN Kettős Kar Monitor Állvány,Alumínium Univerzális Rugalmas Összecsukható Telefon, Tablet tartó tartó,360° - os Elforgatás

HUF 29220.75
Áruk mennyisége
Elérhető

☀TÖBB SZÖGBEN ÁLLÍTHATÓ DESIGN : A Laptop Állvány Ergonomikus rendelkezik, állítható magasság, állítsa be, hogy kényelmes működési szög, magassága alapján a tényleges kell.A ergonomikus kialakítás teszi a könnyű nézve, gépelés, enyhíti a nyak, váll, gerinc fájdalom. ☀Vagy MAGASSÁGÁT JUSTABLE VAGY SZERELT : állítható Magasságú , Gördülő laptop asztal bármely szögből akarsz ,Az elem lehet szerelni rá mindenhol, íróasztal, Ágy oldalán. ☀EGÉSZSÉGES, HATÉKONY : Állítsa be a laptop, hogy a legkényelmesebb pozíciót, segít csökkenteni a törzs, a fej-váll, szervezze meg a munkaterület, valamint javítja a munka hatékonyságát. ☀KIIGAZÍTÁS : A laptop állvány készült masszív alumínium, lehet lejtő más szögben álljon fel magasabb, vagy alacsonyabb, attól függően, hogy az ön igényeinek, állandóan a számítógép magas, így több hely az asztalon papírok, illetve egyéb töm. ☀HASZNÁLATA EGYSZERŰ : https : Nem szükséges eszközök beállítása húzza ki a magasság akarsz, majd hajtsa le a laptop állvány egy kis erőfeszítést, hogy állítsa be.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik