.

.

GLLXPZ Szél Légterelő Kocsi ablakán Nap Eső Árnyék az Álarcot, a Dodge Journey 2008-2019, Védő Fedél Keret Külső Tartozékok

GLLXPZ Szél Légterelő Kocsi ablakán Nap Eső Árnyék az Álarcot, a Dodge Journey 2008-2019, Védő Fedél Keret Külső Tartozékok

HUF 12933.00
Áruk mennyisége
Elérhető

【Alkalmazandó modell】A DODGE Journey 2008-2019 , A kiváló minőségű automatikus csere alkatrészek megfelelnek az előírásoknak, a szakmai gyártók tökéletesen egyezik a jármű találkozni csere van szüksége. 【Magas minőségű anyag】Eső Árnyék Napellenző készült kiváló minőségű ABS anyagból, erős, tartós, nagy szilárdságú, hogy az ön számára minőségbiztosítási, illetve hosszabb élettartam, biztos lehet benne, hogy vásárolni használni a termékeket. 【Kiváló teljesítmény】A Szél Légterelő használ gyönyörű feldolgozási technológia alacsonyabb a windows, fenntartása légi forgalomban, megakadályozza a köd, szemerkélő esős napok, de az ablakok részben nyitott, hogy csökkentse a felhalmozódása a füst, hő a jármű. 【Egyszerű telepítés】Szél Légterelő könnyen telepíthető, közvetlenül cserélje ki a régi vagy sérült, ablak napellenző, nem árt az autó, egyszerű kezelhetőség, nincs fúrás, hegesztés, megtakarítás unalmas művelet. 【CSOMAG】A csomag tartalma 2 elülső szél légterelő + 2 hátsó szél légterelő .Ha bármilyen kérdésed van a termékkel, vagy a telepítési módszer, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, hogy oldja meg.Figyelem : kérjük, hogy a megrendelés után biztos benne, hogy a kocsi ugyanaz, mint az autó a képen, ha nem,lehet, hogy a tétel talán nem illik az autó.miután megkapta a szél légterelő, kérjük, először győződjön meg arról, hogy illeszkedjen a kocsit, mielőtt telepíti őket!Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Ablak Visor Material : Acrylic Color : Black Fitment : A DODGE Journey 2008-2019 Package Lista : 4 x Ablak Napellenző【Telepítési módszer】1. Mielőtt telepítené ezt a terméket, kérjük, hasonlítsa össze a terméket az autó, hogy ellenőrizze, hogy a radián vagy következetes.2. Tisztítsa meg a telepítés helyét, majd szárítsa ki nem hagy semmilyen nedvességet.3. Tegye a terméket mentén az ablakot, majd próbálja megtalálni a helyét a horog.4. Húzza le a kocsit ragasztó védőfóliát a hátoldalon a termékről, majd törölje le a része a kocsi ablakán, hogy kell beilleszteni a biztosított tapadást szervező, hogy a ragasztó a hátán több cég.Tudod is használ egy hajszárító, hogy a hő a ragasztó a hátán.5. Tartsák be a terméket, hogy az oldalsó ablak szorosan, majd nyomja meg egyenletesen a kezét, hogy szilárdan tartsák be az oldalsó ablakot, majd húzza le a védőfóliát a felületre a terméket.6. A telepítés után, az autó száraz 48 órán keresztül, hogy elkerüljék a mosás vagy esővíz.

Az áru jellemzői

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Window Visor
Material:
Acrylic
Color:
Black
Fitment:
For DODGE Journey 2008-2019
Package List:
4 x Window Visor :
【Installation method】 :
1. Before installing this product, please compare the product on the car to verify that the radians are consistent. :
2. Clean the installation location and keep it dry without leaving any moisture. :
3. Hang the product along the window and try to find the position of the hook. :
4. Peel off the car glue protective film on the reverse side of the product, and wipe the part of the car window that needs to be pasted with the provided adhesion promoter to make the glue on the back more firm. You can also use a hair dryer to heat the glue on the back. :
5. Adhere the product to the side window tightly, and press it evenly with your hands to make it firmly adhere to the side window, and then peel off the protective film on the surface of the product. :
6. After installation, keep the car dry for 48 hours to avoid washing or rainwater. :

Vásárlók, ahogy tetszik