.

.

BQWYZDDYS Kert dripper 200 Db Gyakorlati Csepegtető Öntözés Emitter Virágok Íves nyíl Nyíl víztakarékos Micro-Drip Kert, Öntöző Berendezés, Kertészeti Öntözés (Szín : Fekete)

BQWYZDDYS Kert dripper 200 Db Gyakorlati Csepegtető Öntözés Emitter Virágok Íves nyíl Nyíl víztakarékos Micro-Drip Kert,

HUF 3299.40
Áruk mennyisége
Elérhető

1. E bekezdés csökken nyilak labirintus, hosszú áramlási út, nyíl kezelni szerkezet. 2. Hatékony nyomást, csöpögő pontos egységes. 3. a beszivárgás, az öntözés, a víz mentén a dugattyút, hogy elkerüljék a talaj erózió vagy a mátrix. 4. a nyomás kompenzáló csepegtető használt összefüggésben, hogy játszani folyamatos áramlását.Hogy növelje a nyomást kártérítést, valamint az a képessége, hogy megakadályozza a szivárgást. 5. Támogatja a több kombináció, hogy megfeleljen a különböző szüksége van az építkezés.Termék Description Practical Íves Nyíl Csepegtető Öntözés Emitter Virágok Alkalmas a kis, közepes, nagy, cserepes növények, a bázis a fák, a fák, gyümölcsfák, hidak virágtartók, edények, egyéb házi kertészkedés.Előnyei : Felső vezeték design, a nem-blokkoló (korlátozó szerepét, csepegtető hatás) Jó : csepegtető öntözés által használt eszköz a kibocsátó / drop nyíl / csökken a sword Instructions : 1. Általános függőlegesen a talajba, a mélység, a korlátlan, a nem-blokkoló.2. A csepegtető is fel kell függeszteni.3. Nyomja meg a medence átmérője kiválasztott csepp nyíl Quantity A csepp csepp Nyíl átmérője kb 25cm.Medence átmérő : belül 25cm, helyezzen be egy.Minden további 5cm, plusz egy.Műszaki adatok : hossz : 10 cm, szélessége 0,6 cm.Import Méretek : 3/5 mm hose Working pressure1-2.5 kg Consumption : 1-3l övezetben folytatott, norvég / h Packaging : 200 Db.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik