.

.

Festmény, Ecset, Paletta Készlet, 6 Csomag 60 Kefék 6 Paletták ,Nylon Kefét, Alkalmas Olaj, Akvarell, stb. Tökéletes Art Festmény Beállítva.

Festmény, Ecset, Paletta Készlet, 6 Csomag 60 Kefék 6 Paletták ,Nylon Kefét, Alkalmas Olaj, Akvarell, stb. Tökéletes Art

HUF 2023.65
Áruk mennyisége
Elérhető

【Tökéletes Kombináció】 : 6 csomag multi-funkcionális festmény kefék, 10 méretben, különböző alakzatok, hogy megfeleljen a különböző festmény követelményeknek. 6 fehér festék tálcák, használható a víz színe, olaj színe, akril, illetve más pigmenteket.Tökéletes kombináció, hogy a vegyes szín lazább, nagyon alkalmas a művészek, diákok, kamaszok, gyerekek, festők, minden szinten.Csodálatos ajándék ötletek, a barátaim, a családom, akik, mint a festés!. 【Többcélú】 : Professzionális ecset, festék tálca megfeleljen az ön igényeinek.Többfunkciós ecset nagyon alkalmas, akvarell, olaj, vízfesték, akril festés, test, köröm, arcfestés, miniatűr, modell, kerámia, kézműves festés, stb. 【Magas Minőségű Folyamat】 : tervezett tartós anti tartozó sörték, korróziógátló nikkel foglalat, valamint tömör fa kezelni.Használja az ecsetet, hogy összpontosítson a festmény mindig lehet kreatív.Fehér festék tálca, erős, tartós, újra fel lehet használni. 【Könnyű Fenntartani】 : használat Után az ecsetet, nagyon kényelmes, hogy tisztítsa meg a kefét, meleg, szappanos vízben, majd átalakítja a tipp az ecset.A levegő száraz, az ecset, majd helyezze a tetején a felső sokáig használni.Használata után a fehér festék tálca, tiszta, meleg, szappanos vízzel. 【100% - os Elégedettségi Garancia - Vásárlás Most】: Venni a 6-Pack ecset plusz 6 festék tálca szett, lehet kapni a aggódj ingyenes 6-hónap visszatérítési garancia 12 hónap cseregarancia!Nincs kockázat venni az ecset készlet. 1. Lesz 6 kefével tartalmazó készletek 10 különböző méretben. 2. 6, fehér, körkörös színpaletta. 3. Egyéb, kevert csomagolási hulladékok, hogy megfeleljen a különböző festmény követelmények, magas minőségű termékek, hogy megoldja a gondjait. 4. Professzionális értékesítés utáni szolgáltatás.Használhatja az akril festék állítani, hogy hozzon létre art festmények, stb.Használja a szerszámot, hogy hagyja, hogy a gyermekek létrehozása szabadon, hogy serkenti a kreativitást.Használhatja a festék tálca díszíteni süteményt vagy édességet az aranyos gyerekek szülinapi festmény fél.Tudja használni a festéket, a kövek, vagy a tojás hozzáadása gyönyörű mintákat, hogy a ruha vagy a cipő.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik