.

.

SARUNE Samsung Galaxy S20 Plusz Tárca az Esetben, Galaxy S20 Plusz Esetekben, Folio Cipzár Táska Bőr Esetekre, a Samsung Galaxy S20 Plusz Levehető Mágneses tok Flip Hitel Kártya Bővítőhely (Fekete)

SARUNE Samsung Galaxy S20 Plusz Tárca az Esetben, Galaxy S20 Plusz Esetekben, Folio Cipzár Táska Bőr Esetekre, a Samsung

HUF 2551.50
Áruk mennyisége
Elérhető

CSAK Kompatibilis Samsung Galaxy S20 Plusz (6.7 Hüvelyk).GYAKORLATI KÁRTYA tulajdonosa : SARUNE esetben kombinálni 11 Kártya Slot + 3 pénz slot + 1 Cipzáras Tárca a könnyű hozzáférést a hitelkártyát, illetve AZONOSÍTÓJA, készpénzben.MINŐSÉGI BŐR : Készült Prémium PU Bőr kényelmes touch érzem magam.Borító belső bélés védi a készüléket a be karcolás.PONTOS KIVÁGÁS : Pontos kivágások hangszórók, a töltés portok, audio portok, gombok az ön kényelmét.MÁGNESES LEVEHETŐ : A telefon hátlapját mágnesesen csatlakozik a tárca, lehet, hogy elvitte a használt, egyedül, mint egy vékony héj, hogy elhagyja a pénztárcáját eset, hogy egy funkcionális pénztárca csak.Körülbelül SARUNE Samsung Galaxy S20 Plusz (6.7 Hüvelyk) felülnézet Bőr Pénztárca Esetben : • Teljes hozzáférés a ports and control lehetővé teszi a gyors, könnyű hozzáférést biztosít az összes gomb, valamint a kikötő nyílások. • Egyszerű, funkcionális, majd adja meg a telefon nagyszerű elleni védelem csepp, dudorok, illetve a sokk. • Kézműves tartós bőr.Bőr kiállta az idő próbáját, mint a legtöbb tartós, megbízható ravaszkodó anyag ismert ember. • SASUNE ügyfél csapat igyekezni fog nyerni 100% vevői elégedettség.Oldjuk meg a problémát előbb nem számít, hogy mi baj van.Karbantartás : • Tartsa a bőr száraz, szellőztethető. • Hagyja, hogy a víz kifolyik száraz természetesen. • Kerülje a magas hőmérséklet, eső, nagy a nyomás, karcolás, penész, sav, lúg, illetve nedves. • Tisztítsa a tokot egy puha pamut ronggyal, majd dörzsölje óvatosan, ha koszos.Ha többet szeretne Bőr Pénztárca Fedezni, Mi is más modellek állnak rendelkezésre, kérjük, keresse üzletünkben.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik