.

.

MeiLiio Egyetlen Fül-Hook Bluetooth Headset, Gomb+Touch Vezérlés, Vezeték nélküli Fülhallgató, HD felhívás 12 Óra zajcsökkentés Sztereó Fülhallgatót Bluetooth Headset Android & iOS (Narancssárga)

MeiLiio Egyetlen Fül-Hook Bluetooth Headset, Gomb+Touch Vezérlés, Vezeték nélküli Fülhallgató, HD felhívás 12 Óra zajcsökkentés

HUF 5398.65
Áruk mennyisége
Elérhető

A termék jellemzői : Bluetooth 5.0 hangvezérlés, touch control, kétnyelvű Kínai, angol, nagy felbontású fejhallgató, félig in-ear kényelem, élő kijelző, IOS, Android egyetemes hang asszisztens.Alkalmazható termék : Kompatibilis, Bluetooth-képes mobiltelefonok, mint például az Android, IOS felett, WP rendszerek, Psp-k, laptopok, asztali, illetve más Bluetooth-kompatibilis eszközök.Hosszú készenléti állapotban : nem hallgat zenét, játékot, tovább tart, beszél, 12 óra zenehallgatás 10 óra, töltési 1,5 órán át.Hosszú készenléti idő lehetővé teszi, hogy tisztán hallom.Egyszerű vezérlés : válasz/elutasítása : válasz mód/kattintson egyszer, elutasítja mód/kattintson kétszer.Hang navigáció : Érintse meg a két másodpercig, majd engedje el, hogy aktiválja azt.Váltás a Kínai-angol : Érintse meg kétszer.Hangerő-szabályozás méret : hosszan nyomja meg a + hangos, hosszú elnémításához nyomja meg a gombot.A mérkőzés, ahogy tetszik : Meg lehet vásárolni két fülhallgató bármilyen színű alkotnak egy pár TWS Bluetooth fülhallgató.Ha a párosítás után a két fülhallgató be van kapcsolva egyszerre, duplán kattintson a + gombra a headset, hogy megjelenjen a keresési neve "M-100", csak kattintson párosítani.Paraméter : 1. Bluetooth verzió : Dual-mode Bluetooth V5.0 ultra-alacsony fogyasztás 2. Támogató megállapodás : A2 DP 1.3/HFP1.6/HSP1.2/AVRCP1.6/D11.3 3. Bluetooth frekvenciasáv : 24 GHz 4. Bluetooth-átviteli távolság : 10 M 5. Akkumulátor kapacitás : 110m Ah lítium akkumulátor 6. Készenléti idő : 170 óra 7. Beszélni/Játékidő : Kb 12/10 óra 8. Töltési idő : 1,5 óra Bluetooth Párosítás : 1. Csatlakozás : Húzza az oldalon power kapcsolót kell bekapcsolni, akkor láthatjuk, hogy a piros-kék fények felváltva, majd kapcsolja be a Bluetooth funkciót, akkor kereshet a "ME-100", majd kattintson a csatlakozás.Más Bluetooth-eszközök is csatlakoztathatók.Lehet zenét hallgatni, vagy telefonálni.A Bluetooth használata : 1. Hívj, Ha a fejhallgató be van kapcsolva, majd sikeresen kapcsolódik a mobiltelefon vagy a Bluetooth eszköz a call függvény, lásd : hívások.Ha majd jön a hívás, a fülhallgató emlékeztetni fogja a bejövő hívás száma pedig a bejövő hívást, érintse meg a funkció gombot egyszer, a hívás fogadásához, ha nem akarjuk fogadni a hívást, akkor kattintson duplán a funkció billentyűket is. 2. Fel-le dal váltás, valamint hangerő növelése, illetve csökkentése Nyomja meg a volume + gombot, vagy körülbelül 2 másodperc, engedje, hogy a váltás a következő számot, nyomja meg hosszan a gombot a hangerő növeléséhez Nyomja meg a hangerő gombot 2 másodpercig, engedje, hogy a váltás az előző dal, a hosszú nyomja meg a gombot a hangerő csökkentéséhez. 3.A keresési állam, kattintson kétszer a funkciógombot gyorsan válthat a Kínai-angol. 4.Amikor a telefon csatlakoztatva van, érintse meg a funkció gombot 1 másodpercig, majd engedje el, hogy aktiválja a nyelvi asszisztens funkciót.Univerzális Android, valamint Egy pple.A Csomag Tartalmazza : 1*Bluetooth Fejhallgató 1*Töltő Kábel.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik