.

.

VR Arcát Szilikon Fedő Maszk a Szem Védelme Fedezze Sweatproof Arcát Pad Párna Mosható az Oculus Quest2 VR Headset(Fekete)

VR Arcát Szilikon Fedő Maszk a Szem Védelme Fedezze Sweatproof Arcát Pad Párna Mosható az Oculus Quest2 VR Headset(Fekete)

HUF 5278.50
Áruk mennyisége
Elérhető

Ez a szem fedél lehetővé teszi, hogy kényelmesen viselje a játék, amely anti‑izzadni, hogy megvédje a fülhallgatót.Kiváló kompatibilitás, úgy tervezték, Oculus Quest 2 VR gaming headset, mosható, könnyen tisztítható, praktikus.A szemet borító készült kiváló minőségű szilikon, kellemes tapintású, biztonságos, higiénikus, nem irritálja a bőrt.Használja a high-tech kialakítás megakadályozza a fény elvesztés, valamint a jó érzés a bőrön, akkor jobb lenne a merítés a VR tapasztalat.Könnyű telepíteni, illetve használni, lehetővé teszi, hogy élvezze a jó látómező, jó étvágyat a VR a legkényelmesebb, majd egy jobb látómező.Szolgáltatás : 1. Kiváló kompatibilitás, úgy tervezték, Oculus Quest 2 VR gaming headset, mosható, könnyen tisztítható, praktikus.2. Könnyű telepíteni, illetve használni, lehetővé teszi, hogy élvezze a jó látómező, jó étvágyat a VR a legkényelmesebb, majd egy jobb látómező.3. A szemet borító készült kiváló minőségű szilikon, kellemes tapintású, biztonságos, higiénikus, nem irritálja a bőrt.4. Ez a szem fedél lehetővé teszi, hogy kényelmesen viselje a játék, amely anti‑izzadni, hogy megvédje a fülhallgatót.5. Használja a high-tech kialakítás megakadályozza a fény elvesztés, valamint a jó érzés a bőrön, akkor jobb lenne a merítés a VR tapasztalat.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : VR Szilikon Szem Cover Material : Silicone Color : Mint látható, a picture Fitment : Alkalmas Oculus Quest 2 Súly : Kb.36g/1.3 oz Application : nem csak megakadályozza, hogy a verejték, de azt is megakadályozza, hogy a fény szivárgás, valamint javítja a VR tapasztalat.A csomag Lista : 1 x VR Szilikon Szem Cover Note : 1. Csak eladó szem fedelet, nem beleértve az Oculus Quest VR headset, valamint egyéb kiegészítők, köszönöm.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a régi, mind az új típusú a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

Az áru jellemzői

Condition:
100% Brand New
Item Type:
VR Silicone Eye Cover
Material:
Silicone
Color:
As shown in the picture
Fitment:
Fit for Oculus Quest 2
Weight:
Approx.36g/1.3oz
Application:
It not only prevents sweat, but also prevents light leakage and improves the VR experience.
Package List:
1 x VR Silicone Eye Cover :
1. We are only sale for eye cover, not including for Oculus Quest VR headset and other accessories, thank you. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the old and new type of the product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Vásárlók, ahogy tetszik