.

.

Zár Horog Készlet a Kezdő, mind a Felnőttek, Színes Minta Nyúl Nyomtatott Kézimunka, Szőnyeg, Így a Készletek Párna Hímzés a lakberendezés 52×38cm (Szín : E, Méret : 52×38cm)

Zár Horog Készlet a Kezdő, mind a Felnőttek, Színes Minta Nyúl Nyomtatott Kézimunka, Szőnyeg, Így a Készletek Párna Hímzés

HUF 4469.85
Áruk mennyisége
Elérhető

Teljes kiegészítő készlet : Befejezetlen hímzett szett tartalmaz egy retesz horog kézműves eszköz, egy előre vágott fonal darab, egy illusztrált útmutató, valamint a szín-kódolt vászon. (Kérem, ne hagyja, hogy a gyermekek 4 éves a készlet külön-külön).DIY kézzel készített : a szövés horgolt kézimunka kézműves egyedül, vagy a gyerekekkel.Élvezze DIY retesz horog készlet a gyerekek, gyerekek, tökéletes kézműves mesterségek felnőttek számára, illetve a kezdők.Könnyű, hogy : A színes vászon a reteszt horog készletek már színes minták, világosan mutatja, hogy a színes fonalat kell használni minden kis négyzet.Könnyen megtanulható, majd kövesse a lépéseket, hogy töltse ki a horgot zár készlet.Széles körű felhasználás : Szőnyeg, így a készletek lehet díszíteni sok háztartási cikkek.Tedd retesz horog készletek a padló -, fal-vagy kanapét, vagy használni, hogy párnák, lábtörlők, pet szőnyegek.Szép ajándék : Kilincs hook szett nem olyan megszokott, mint a többi ajándékot, jól elkészített, egyedi.Szőnyeg, így a készletek lehet a gyermekek ajándékok, szülők ajándékok, barátok ajándékot, meg pár ajándékot a legtöbb ünnepek, vagy fesztiválokon.Szolgáltatás : 1. Erősen ajánlott foer kezdők, valamint a keresztszemes hímzés szerelmeseinek.2. Ez egy DIY befejezetlen állítsa be a reteszt hook szett, be kell fejeznem egyedül.3. Ez egy fajta kézi munka hasonló cross stitch, illetve a kezdők is gyorsan mester.Nagyon részletes tervek, illetve magas minőségű szőnyeg fonal, könnyen horgolt.A retesz hook szett nem igényel különleges képesség vagy a technika tehát mindenki, aki korosztály 7 felfelé lehet menni!4. A DIY retesz horog készlet fokozzák a tér-idő, tapasztalat egyfajta eredmény, stressz, növeli önbizalmát, s ápolják patience5. A tökéletes ajándék, születésnap, ünnepek, évfordulók, anyák napja stb.!Műszaki adatok : Anyag : akril fibers Size : 52×38 cm / 20.5 X 15 Inch Quantity : 1 Set Package tartalma : 1 * Hímzés Cushion1 * Akasztott Needle1 * Canvas1 * Termelési instructions1 Meghatározott Hímzés Threads Notice : 1. Ez a "DIY Befejezetlen Beállítás" be kell fejeznem egyedül, köszönöm.2. Ha bármilyen kérdése van a tételre, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi meg fog válaszolni 24 órán belül megoldani a problémát.Köszönöm!.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik